Spoorsingel header
spoorsingel-watermerk

Het project

Gloednieuw wonen met het karakter van toen

Aan de Spoorstraat in Schoonhoven, waar vroeger de spoorremise was, komt een prachtige woonbuurt met gloednieuwe, duurzame woningen. In het najaar willen we starten met de verkoop van fase 1. Met plezier vertellen we je meer over deze karaktervolle ontwikkeling met een zeer divers woningaanbod. Lees verder en vergeet niet om je aan te melden als belangstellende als je op de hoogte wilt blijven.

Het woning-aanbod

Ben je op zoek naar je eerste appartement, wil je lekker gelijkvloers wonen of zoek je een huis voor je gezin? Spoorsingel biedt voor elk wat wils. Er komen levensloopbestendige woningen, eengezinswoningen en appartementen in allerlei groottes. Ook in het oude stationsgebouw komen 2 of 3 woningen. Fase 1 bestaat uit 12 herenhuizen, 13 eengezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen. De appartementen en 4 stadsvilla’s worden in de volgende fase verkocht.

01
02
05
0506
App. 1
App. 2

geschiedenis

Geschiedenis koesteren

Wie Schoonhoven kent, weet genoeg. Hier woon je straks op een fantastische plek. Een plek met historie, want het oude spoorwegstation blijft behouden. Hierdoor zal deze plek haar karakter niet verliezen en blijft een belangrijk stukje Schoonhovense geschiedenis bestaan. Markant middelpunt is het oude stationsgebouw, wat onderdeel uitmaakt van het cultureel erfgoed van Schoonhoven en ooit gebouwd is als reizigersonderkomen en woning voor de spoorwegmedewerker.

Door oud en nieuw met elkaar te verbinden blijft de historische sfeer behouden en ontstaat er een unieke buurt met een geheel eigen karakter. De architect heeft gekozen voor een eigen architectuurstijl welk mooi aansluit bij de woningen aan de overzijde van de Spoorstraat. Verder blijven er in de buurt groene ruimtes behouden. Zo vormen nieuw en oud straks een aantrekkelijk geheel.

spoorslinger-architectuur
spoorsingel-locatie

Planning

Planning

Spoorsingel planning
spoorslinger-placeholder

Interesse? Blijf op de hoogte!

spoorslinger-footer

Vragen?

Neem dan contact op met
Van Herk Nieuwbouwmakelaars

Logos van herk nieuwbouwmakelaars wit RGB 08

©2023 Spoorsingel   |   Privacyverklaring   |  
Disclaimer   |   Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed