Financieel

Ben je verliefd op een van de woningen in Wonen aan de Spoorsingel en wil je hier gaan wonen? Dan is het tijd om je te verdiepen in de hypotheek. Vaak kan er meer dan je denkt.

Wist je bijvoorbeeld dat er verschillende hypotheekverstrekkers zijn die speciale nieuwbouwtarieven hanteren, omdat je een duurzame, energiezuinige woning koopt? Ook kun je de lasten tijdens de bouwperiode meefinancieren. Hierdoor heb je geen dubbele maandlasten. dubbele maandlasten. Bij nieuwbouw is het ook mogelijk om de keuken, badkamer en vloeren volledig mee te financieren. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met wat verantwoord is in jouw situatie.

Bij het eerste gesprek bij de makelaar en/of financieel adviseur wordt uitvoerig stil gestaan bij je financiële situatie. Samen maak je een plan waaruit blijkt of het verstandig is om te verhuizen. Op die manier kun je weloverwogen een besluit nemen en wordt het genieten van een mooi, nieuw huis alleen maar groter.

Is het besluit gevallen en wil je je definitief inschrijven voor Wonen aan de Spoorsingel? Met een door een erkend financieel adviseur ingevulde financiële toetsing krijg je naast het doorgeven van je voorkeuren tijdens de pre-sale periode óók voorrang bij de toewijzing.

Je bent vrij om naar een erkend financieel adviseur van jouw voorkeur te gaan om je hiermee te helpen. Als je wilt, kun je alvast een oriëntatiegesprek of adviesgesprek inplannen met de bij het project aangesloten financieel adviseurs van Koos Rook Financiële Diensten of Jan Koudstaal Vastgoed & Assurantiën. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Couple with laptop looking at document paper work 2022 12 07 22 36 41 utc

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom op de kantoren, uiteraard kan je ook bel- of digitale afspraak maken via onderstaande contact gegevens.

Thumbnail KR LOGO ALT FC

Koos Rook 

0180 513 069
info@koosrook.nl

Thumbnail logo nieuw

Jan Koudstaal
Vastgoed & Assurantiën BV

Benieuwd naar een indicatie?

Benieuwd naar een indicatie van wat je nieuwe maandlasten zullen worden? Check het met onze tool.

Liever eerst een indicatie krijgen van je maximale hypotheek?

*) Let op, beide tools geven een indicatie, maar hypotheken zijn maatwerk. Maak dus altijd een afspraak met een erkend financieel adviseur om te bespreken wat bij je persoonlijke situatie past.